Verkoop van vastgoed in
een nieuw jasje

Én op maat. Je vraagt, krijgt en betaalt alleen de hulp die jij en jouw woning nodig hebben. Dat verdien je, dubbel en dik terug.

Over Woppah!

Woppah! wil dat mensen hun huis zelf kunnen verkopen, met een professionele aanpak en op een manier die goed voelt voor hen. Dat betekent eerlijk, duidelijk en transparant.

Je betaalt alleen de hulp die je nodig hebt voor een succesvolle verkoop – niet iedereen heeft ontzorging van a tot z nodig.

Je betaalt een vaste prijs, geen percentage van de verkoopprijs – zo bewaar jij de volledige meerwaarde van jouw woning.

Je betaalt alleen voor de verkoop van joúw huis – dat klinkt evident, al is de realiteit vaak anders: eigenaars van woningen die makkelijk verkopen, en waar dus minder werk en tijd in kruipt, betalen vaak te veel om het werk te compenseren voor woningen die moeilijker of niet verkopen.

Je betaalt enkel het essentiële – Woppah! houdt ook zelf de kosten laag, door bewust te kiezen voor geen kantoren, geen overbodige uitgaven en volop in te zetten op automatisering en digitalisering!

Wij doen het sámen

Jij verkoopt jouw huis zelf. Woppah! geeft je een of meerdere professionele duwtjes in de rug. Zo werken wij, sámen.

Ik wil heel graag samenwerken

Meet the team

Lien De Wilde

zaakvoerder en erkend makelaar

Nood aan een andere aanpak. Dat is mijn ervaring binnen het vastgoed. Geen stijf gedoe of gladde praat. Maar eerlijk en correct. Geen bandwerk, maar ondersteuning op maat. Een aanpak dat volledig in lijn ligt met hoe ik zelf ben: positief en enthousiast, maar ook realistisch en doordacht. Zo bedacht ik een nieuw concept: een waarbij je énkel de hulp betaalt die je nodig hebt om jouw huis succesvol te verkopen. Daar sta en ga ik voor. Let’s do this, Woppah!

Steven Baeyens

IT manager

Als zelfstandig software ondernemer ben ik gepassioneerd door technologie en digitale tools. Nieuwe concepten tot leven zien komen maakt mij echt gelukkig. Lien en ik vormen een sterk team. Niet alleen als man en vrouw of als ouders van onze twee kinderen, maar ook als zakenpartners. Ik trek de operationele kant, Lien focust zich op klanten. Met als doel ervoor te zorgen dat jij jouw woning vlot en aangenaam kan verkopen. Woppah! Ik ben alvast enthousiast! Jij ook?

Stijn Gysel

marketing manager

Strategisch denkwerk omzetten naar concrete resultaten in de praktijk, daarin ben ik goed. Zo help ik ondernemers om meer zichtbaarheid, potentiële klanten en verkoop te bereiken. Die skills zet ik ook in bij het verkopen van jouw huis. Ik analyseer en bepaal nauwgezet alle parameters, zodat de publicatie van jouw woning de juiste mensen bereikt op Google en sociale media. Succes verzekerd dus. Net als Woppah! Ik geloof echt in dit concept.

Starter in de kijker: Woppah! zorgt voor fris geluid in de vastgoedwereld

Made In – 03/04/2024